Businesscoach, Kijk op deze website

Published May 17, 21
11 min read

Zakelijke Mentor, Hier vind je het

Zij hebben resultaten behaalt die zullen lijken op die jou voor ogen staan (coach voor ondernemers). Ik beschik over een uitgebreid zakelijk netwerk in de regio dat ik ook kan inzetten waar nodig. Als wij goed matchen, levert business coaching het resultaat dat jou voor ogen staat. Daarom hieronder Ik zorg ervoor dat doelen We werken aan We om het gewenste resultaat te behalen.

Groot belang hecht ik aan een die gekenmerkt wordt door een Mijn aanpak isgedegen, ik houd steeds je doel voor ogen en ben geen meeprater of ja-knikker, die heb je al genoeg om je heen. Ik beschik over en combineer deze met een Zodat jouw doelen kunnen worden vertaald in een groei-plan dat werkt.

Performance Coach, lees verder

Je kunt het formulier op deze pagina gebruiken. We bespreken dan je uitdagingen, en samen kijken we of ik de juiste man ben om die met jou te tackelen. Na de kennismaking bepalen we samen de vervolgstappen inclusief doelstellingen, thema’s, investering en timing - performance coaching.

Coaching bij mij betekent dat ik met je in gesprek ga, maar niet met je meepraat. Mijn coaching is vooral praktisch, met humor en confronterend als het moet. Alles wat ik als ondernemerscoach voor je doe, leidt altijd tot groei – in alle opzichten. Géén langdurige contracten, rigide stappenplannen of bullshit theorie.

Waarom Business Coach, maak een afspraak

Coach Voor Ondernemers, bel voor een afspraakBusiness Coach Groningen, bel voor een afspraak

0% zweverig. coach voor ondernemers. Mijn expertise is groei, strategie, positioneren door focus aan te brengen. Een business coachingstraject heeft een doorlooptijd van een jaar. Gedurende die periode ontmoeten wij elkaar 6 á 7 keer bij mij op de boerderij. Een sessie duurt één dagdeel. In mijn rol als business coach vind ik het belangrijk dat wij de tijd voor elkaar hebben.

Je bent bij mij welkom om 09. 00 uur of om 13. 00 uur. Alleen of samen met jouw businesspartner. Tussentijds hebben we contact via Whatsapp, mail of telefoon. Je betaalt voorafgaand een vast bedrag. Dan weet je precies waar je aan toe bent. En achteraf is geen verrassing. Helder toch?Ondernemers uit Groningen, Friesland, Flevoland, Drenthe of Overijssel zijn binnen een uur rijden bij mij op kantoor.

Business Coach Ondernemers, informeer hier

Waar je ook vandaan komt. In ieder geval rijd je altijd met meer helderheid terug naar huis dan je gekomen bent..

Om als persoon effectief te blijven in je werk, is zelfreflectie onmisbaar: kijken naar waar je staat en hoe je het doet. Dat moet je wel durven. Je doet het veilig en discreet met een coach van RANDSTAD-MTC. Via coaching versterk je je persoonlijke kracht en ontwikkeling. Het blijft je eigen gereedschap; je gebruikt coaching zoals een topsporter dat doet (business coach groningen).

Zakelijke Mentor, Hier vind je het

Vaste patronen te doorbreken, zodat je niet telkens hetzelfde resultaat krijgt. Om effectiever te functioneren en beter tot je recht te komen in je werkomgeving. Om je safer te voelen in wat je doet, en je resultaten te versterken. businesscoach. Door zelf verandering aan te brengen, kun je bovendien de beleving en de reacties van de mensen om je heen beïnvloeden.

Structuur is het medicijn voor chaos. Binnen mijn coaching besteed ik hier veel aandacht aan. Structuur geeft je houvast, rust en zorgt ervoor dat je je energie goed en nuttig weet te verdelen. Het is dan ook niet verrassend dat mijn werkwijze een vaste structuur heeft.

Business Coach Groningen, maak een afspraak

Een business coach gaat samen met jou als ondernemer kijken naar je persoonlijke doelen en je bedrijfsdoelen. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Als ondernemer is het fijn om een klankbord te hebben. Iemand waarmee je kunt sparren over je visie en dromen en die je eerlijke feedback geeft over de ideeën die je hebt.

Zakelijke Mentor, bel voor een afspraakBusinesscoach, Kijk op de website

Iemand die de ‘zaag scherp houdt’. Het maakt niet uit of je een startende ondernemer, ZZP’er of doorgewinterde ondernemer bent. Een business coach helpt jou en je bedrijf verder te laten groeien! Business coaches hebben vaak zelf ervaring met ondernemen en weten dat ondernemen bestaat uit risico’s nemen, focussen, vallen en opstaan.

Businesscoach, maak een afspraak

Je wilt meer bereiken met minder tijd en geld als investering. Je wilt interessante en goed betalende klanten die je bedrijf waarderen. Je wilt een betere balans tussen je privé leven en je eigen zaak. Je merkt dat je focus verliest en teveel leeft in ‘de waan van de dag’.

Als business coach en business mentor help ik ondernemers om zakelijk succesvol en persoonlijk gelukkig te zijn. Juist door mijn zakelijke achtergrond als ondernemer en onder andere als commodity broker in Londen en fusie- en overnameadviseur in Amsterdam weet ik hoe ik de top 1% ondernemers van Nederland moet coachen.

Performance Coach, informeer hier

Als business coach focus ik op jouw zakelijke succes en persoonlijk geluk. Wat wil jij bereiken, wat zijn je doelen en hoe bereid ben je om die te halen? Als vertrouwenspersoon ben ik jouw aanspreekpunt voor, tijdens en na het behalen van je zakelijke doelen. Zakelijk succes behaal je namelijk niet als je een goede omzet hebt gehaald, een belangrijke doel hebt gesloten of je ervoor hebt gekozen je bedrijf te verkopen.Soms duurt dat een jaar, soms meerdere jaren om dat te realiseren. Een coachingstraject past perfect wanneer jij jouw zakelijke talent verder wil ontwikkelen en je een-op-een wilt sparren, in plaats van dat je de standaard coachingstrajecten met meerdere deelnemers wil bijwonen. Een business coach is geschikt als jij jezelf op zakelijk vlak wil ontwikkelen tot een van de beste ondernemers van Nederland.

Business Coaching, lees verder

Je staat al in de Quote 500 of je begint onderaan. Iedere ondernemer kan beter en gelukkiger worden. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer en als professional. Daarbij zie ik dat zakelijk succes niet altijd de beste resultaten oplevert. Wel voor het bedrijf, maar niet voor jou als ondernemer.

Bij het mentorschap kijken we naar jouw zakelijke positie en je privésituatie. Waar liggen struikelblokken en wat is daar de oorzaak van? Pas als jij als persoon in balans bent, kan je zowel zakelijk als privé uitblinken en het beste uit je leven halen.

Zakelijke Mentor, informeer hier

Het “ ” programma is bedoeld voor die ondernemers die hun bedrijf een serieuze oppepper willen geven en ambitieuze doelen voor dit jaar willen realiseren. Je bedrijf groeit waarschijnlijk al gestaag en je hebt inmiddels een solide basis van waaruit jij werkt. Jij en jouw team gaan het uiteindelijk wel redden.

(Dit kan een voorbode van jouw exit-strategie zijn!) Dit programma is niet voor watjes of mensen die niet echt toegewijd zijn. Het is voor de ondernemers die echt bereid zijn om een verschil te maken en niet bang zijn voor de uitdagingen. Met het “” programma, worden je persoonlijke en je zakelijke doelen gecombineerd. zakelijke mentor.

Businesscoach, Hier vind je het

We zullen werken aan alle aspecten van je bedrijf, maar er wordt nog meer van je gevraagd als het gaat om het daadwerkelijk realiseren van de voorgenomen plannen. Als jouw coach help ik de voortgang te bewaken. Mijn focus ligt op het doorbreken van die oude gewoonten die jij en jouw bedrijf ervan weerhouden om succesvoller te zijn.

Het programma is aangepast aan jouw specifieke doelstellingen en bedrijfssituatie. Het “” programma bestaat uit: Ondersteuning bij het opstellen van je doelstellingen en bij het implementeren van de verbeteracties door middel van wekelijkse coaching sessies van een uur, telefonisch of persoonlijk. Twee extra coaching uren per maand voor begeleiding van een tweede persoon in het bedrijf.

Waarom Business Coach, Kijk op de website

Ongelimiteerd contact met de coach. Tot vier workshops of trainingen van een dagdeel tijdens het programma voor jou en je team om de verkoop te verhogen bijv. met behulp van verkoopscripts, teambuilding, klantenservice of een speciaal voor jou op maat gemaakte training.. Deelname aan groepscoaching programma’s en workshops. Tien persoonlijke profielanalyses met het DISC-programma voor de ondernemer en het team.

Performance Coach, Hier vind je hetPerformance Coach, bel voor een afspraak

Het gaat waarschijnlijk al redelijk tot goed met jouw bedrijf, maar je wil nu snel jouw klantenbestand vergroten, een nieuw product introduceren of nog een filiaal openen. Jij hebt een aantal echt goede medewerkers in dienst, maar het bedrijf heeft nog moeite om het volledige potentieel te benutten. Ook werk je waarschijnlijk veel te veel uren in de week naar jouw zin en het bedrijf zou niet kunnen overleven zonder jouw constante betrokkenheid.

Performance Coach, Kijk op de website

Tot zes uur per maand kritische coaching bij het ontwikkelen van marketing, systemen, logistiek of werving- en selectieplannen. Ongelimiteerd contact met de coach. Deelname aan groepscoaching programma’s en workshops. Drie persoonlijke profielanalyses met het DISC-programma voor de ondernemer en het team. Het “” programma bestaat uit: Ondersteuning via telefonische coaching bij het opstellen van je doelstellingen en je strategie-implementatie plan tot 1 uur per week Tot drie uur per maand kritische coaching bij het ontwikkelen van marketing, systemen, logistiek of werving en selectie plannen.

Twee profielanalyses met het DISC-programma voor de ondernemer en een andere medewerker in de organisatie. Specifieke trainingsprogramma’s voor de ondernemer en het team tegen gereduceerde tarieven. Het programma “Bouw een solide basis” is bedoeld voor die eigenaren van kleine bedrijven of managers die weten dat ze meer uit hun bedrijf willen halen, maar niet weten hoe.

Waarom Business Coach, maak een afspraak

Het programma wordt ook aanbevolen als een vervolg voor ondernemers die programma’s van 12 maanden een-op-een begeleiding hebben voltooid. Het programma “” omvat: Vier sessies van een half uur per telefoon om jouw doelstellingen te formuleren en je te begeleiden bij het implementeren van de verbeteracties. Tot twee uur per maand kritische coaching bij het ontwikkelen van marketing, systemen, logistiek of team werving- en selectieplannen.

Onze business coachingstraject is uniek, het wordt samen met jou op maat gemaakt. We houden rekening met jouw doelen, behoeftes en wensen. Wil je een korte of langere coachingstraject? Wil je meer focus leggen op , of ? Wil je meer weten, of heb je extra begeleiding nodig in onderwerpen zoals communicatie, samenwerken, netwerken, sales, marketing, of finance? Je bouwt samen met Elia Augustijn jouw ideale met het aantal coaching sessies waar jij behoeften naar hebt.

Businesscoach, bel voor een afspraak

Jij wilt je bedrijf laten groeien. Meer klanten, meer omzet, leukere opdrachten. Maar je loopt vast. Als professional, specialist of consultant wil je je eigenlijk meer bezighouden met je eigen vak. Maar je weet dat je als onderneming ook moet groeien. Het is mijn passie B-to-B ondernemingen te laten groeien.

Als ambassadeur van je organisatie en als coach van je team. Ik werk graag mee want niets komt voor niets en stuurmannen aan de wal zijn er al genoeg. Ik luister graag naar jouw ideeën. Behoefte aan een goed gesprek?.

Performance Coach, Klik hier voor meer info

Ik ben al bijna 20 jaar fulltime ondernemer en oprichter van meerdere succesvolle ondernemingen met miljoenen euro's omzet per jaar. In die 20 jaar bezocht ik wereldwijd de beste coaches, trainers en leiders op het gebied van sales, marketing, coaching en business en leerde van deze mentoren alles wat er nodig is om een succesvol ondernemer te zijn.

Wat ik bij hun leerde paste ik toe in mijn eigen bedrijven en met mijn werknemers. Ik weet wat werkt. Een aantal jaren geleden heb ik mijn ondernemingen verkocht om me te focussen op waar ik echt enthousiast van word: Het coachen en trainen van ondernemers en individuen op zakelijk en prive gebied.

Coach Voor Ondernemers, vind het hier

Het maakt niet of je de ambitie hebt om te ondernemen, al begonnen bent of plannen hebt om je bedrijf sterk uit te breiden - business coach groningen. Een business coach is een investering in je bedrijf en jezelf. Je bent bereid om veranderingen door te maken om het ultieme persoonlijke en zakelijke leven te leiden.

Het verbreedt of verandert je perspectief als persoon en ondernemer zijnde. Veel succesvolle ondernemers hebben een business coach. Zelfs business coaches hebben een business coach. Het haalt de innerlijke kracht naar boven en kunt die optimaal benutten. Je gaat doen waar je hart écht ligt. Je gaat bepaalde aspecten uit je leven veranderen en ontdekt nieuwe dingen om succesvol te leven.

Businesscoach, Kijk hier online

Ik ben altijd op zoek naar uitdagingen en successen, zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Continu op zoek naar vooruitgang, gericht op resultaat en ook het vieren van successen. Als een echte bourgondiër geniet ik van elk aspect van het leven, of het nu gaat om ambities op zakelijk of persoonlijk vlak.

Een van mijn passies is fietsen in het mooie Franse landschap. Dit omvat het uitstippelen van een mooie route om vervolgens ergens neer te strijken met een goed glas wijn. Proosten op de kleine en grote successen. En successen, die heb ik zeker behaald. Ik heb al 20 jaar ervaring als Chief Financial Officer (CFO).

Business Coach Zzp, maak een afspraak

In mijn carrière heb ik meer dan 150 ondernemers, executives, managers én organisaties gecoacht. Inmiddels heb ik 25 jaar coaching ervaring opgedaan en help ik dagelijks ondernemers om doelen te bereiken. Daar valt ook onder om bedrijven succesvol uit crisissituaties te helpen. Naast het coachen ben ik zelf eindverantwoordelijk geweest voor grote ondernemingen in hele diverse takken van sport.

Navigation

Home

Latest Posts

Cursus De Wet Op De Ondernemingsraden (Wor)

Published May 14, 22
6 min read

Training Or

Published May 13, 22
6 min read

Omgevingsmanager Voor Project

Published May 05, 22
6 min read