Bedrijfscoaching Of Business Coaching: Succes In Zaken

Gepubliceerd aug. 31, 21
6 min read

Ondernemers - Business Coach - Lifecoach

Gecombineerd met een voor jouw werkend CRM, in combinatie met sales en marketing tools waardoor jouw onderneming daadwerkelijk het verschil gaat maken. Als ondernemer met overtuigende ideeën is het nog niet altijd zo eenvoudig deze te vertalen naar een duidelijke missie en visie. Eén die herkent wordt door al je stakeholders en die het verschil kunnen maken en echt impact op mensen hebben.

Welke voorwaarden zijn er om de eigen regie over je leven te kunnen voeren? Mensen ervaren eigen regie als ze de inrichting van hun leven kunnen baseren op eigen waarden en drijfveren, als ze zeggenschap hebben over wat ze doen en wat er met hen gebeurt, als ze daarin optimaal gebruik kunnen maken van hun eigen kracht en ze daarin erkenning en steun ondervinden van hun eigen netwerk.

De Vastloopcoach

Prinsegracht 207, 2512 EE Den Haag, Nederland
+31707431413
businesscoach Den Haag

Een business coach die jouw nieuwe ideeën aandraagt of je de juiste vragen stelt zodat je deze zelf naar boven haalt. Een business coach die je vooral uitdaagt, die je inspireert en je confronteert wanneer het nodig is. Je wilt je vooral persoonlijk onderscheiden en een bedrijf bouwen of uitbouwen dat past bij jouw leven en bij wie jij bent.

Business Coach Voor Ondernemers En Directeuren

Qua voorwaarden, visie, klanten en inkomen. Je wil niet langer meer concessies hoeven te doen. Ga je voor organische groei en vol inzetten op (nieuwe) sales en of marketing activiteiten of ben je zelfs bereid na te denken over de volgende stap; het aankopen van een ander bedrijf? Ga je voor strategische allianties of een ander partnerschap? Ik help je als business coach en jij werkt uiteindelijk de juiste strategie uit..

Een Business Coach Voor Ambitieuze OndernemersBusinesscoach Kiezen: Hier Moet Je Op Letten - Zakelijk Succes

Als je serieuze groeiplannen hebt, dan zit je met vragen. Een doorbraak in jouw markt vraagt om een ijzersterke positionering en de marketing die daarbij past. Met alleen input en inspiratie maak je geen meters. businesscoach Den Haag. Net als met wat gelummel in de gemiddelde mastermind of (groeps)coaching. Hartstikke leuk, maar jij wilt gewoon antwoorden.

Businesscoach Voor Iedere Ondernemer Op Zoek Naar Missie

 • Hoe neem je de regie over je leven?
 • Wat betekent regie houden?
 • Twaalf manieren om weer de regie over je leven te krijgen
 • Er zijn van die tijden dat het lijkt of niet jij aan het roer van je leven staat, maar iets of iemand anders. Je werk.
 • Vertraag.
 • Verander je woordgebruik.
 • Maak een lijst met de dingen die je niet meer wilt doen.
 • Vergeef jezelf.
 • Omring jezelf met krijgers.
 • Kom in beweging.
 • Wees egoïstisch.

Tijd voor scherpte en begeleide implementatie dus - coach Den Haag. Ik ben er voor de ‘hoe dan?’ en de ‘hoe nu verder vanaf hier?’ Niet als business coach met open vragen, maar als de strateeg met antwoorden. Al zal ik je wel coachen, want ik zie graag dat je er álles uithaalt wat erin zit.

Loslaten Veel ondernemers vinden loslaten het moeilijkste wat er is: werk aan anderen overlaten, dingen uit handen geven en soms zelfs stoppen met een bedrijf(sonderdeel). Maar ook bepaalde gedachten en overtuigingen loslaten kan erg moeilijk zijn. Ook als je weet dat ze zinloos zijn - De Vastloopcoach - businesscoach Den Haag. Zélfs als je weet dat ze zinloos zijn.

Business Coach Voor Zelfstandig Ondernemers

Maar we kunnen samen wel op zoek gaan naar de bewustwording die jou als ondernemer in je kracht zet. Want door bepaalde zaken en gedachten wel los te laten, ga je merken dat het beter met je gaat. En de kans dat het daardoor beter met je onderneming gaat is heel erg groot.

Werken (aan jezelf) Als ondernemer ben je ‘nooit niet aan het werk’: zelfs als je niet letterlijk aan het werken bent, ben je wel met je werk bezig. En is het niet in je handelen, dan is het wel in je denken. Want ‘denken aan de zaak’ is ook werken.

Ondernemerscoaching - Stressvrij Ondernemen

De (M)Route Bij een coachtraject van MRoutes beginnen we altijd met een persoonlijk intakegesprek. Hierin kijken we samen naar je verhaal en waar je nu tegen aanloopt en geef je aan wanneer het traject voor jou geslaagd is. MRoutes gaat samen met jou aan de slag om jezelf te ontwikkelen op de volgende vier vlakken: Persoonlijke ontwikkeling (jij als mens) Professionele ontwikkeling (jij als ondernemer) Profilering/positionering (jouw bedrijf) Aannemen/aansturen (jouw medewerkers) Als ondernemer denk je dan direct: ‘en wat levert me dat op?’.

Business Coach - Coaching Voor OndernemersEen Top Verdienmodel Met High End Ondernemen Business

Je wordt weer een ondernemende ondernemer. Daarvoor ben je er ooit mee begonnen! Aan de slag Ik breng jou weer terug naar je eigen persoon(lijkheid). Deze stroomt namelijk door de onderneming heen en daarom is het belangrijk om bij jezelf als ondernemer te starten. Wanneer we door de coaching van MRoutes bij jouw eigen unieke persoonlijkheid komen, dan ben je ook in staat een unieke onderneming neer te zetten en je eigen koers te varen.

Een Business Coach Voor Ambitieuze Ondernemers

Heb je mij tussen de sessies door een keer nodig? Ik reageer altijd binnen 24 uur op je vragen! Ik snap namelijk dat je niet alleen met je herstel bezig bent tijdens de sessies, maar dat het een continu proces is. Vandaar mijn bereidheid om je ook buiten de afgesproken tijden om te helpen met raad en daad! Zo weet je dat je het niet alleen hoeft te doen (business coach Den Haag).

Verdiepen en versnellen Je weet wat er in jouw business/markt speelt, kent de marktkansen en werkt hard om jouw financiële doelen te realiseren Je weet waar je mee bezig bent, bent succesvol. Toch wil je je bedrijf naar een volgende fase tillen, waarbij je ook jezelf verder ontwikkelt. Via Business Coaching verdiep je je vaardigheden als ondernemer.

Sparren Met Een Business Coach

Beter rendement met meer plezier De zaag scherp houden is een hele kunst. Als ondernemer werk je hard in je bedrijf, dag in dag uit. Maar tijd nemen om te werken aan je bedrijf of aan jezelf is vaak een saldopost in je agenda. Bovendien ben je geneigd steeds op dezelfde manier te kijken naar vraagstukken of dilemma’s die je ervaart.

Business Coach Voor Zelfstandig OndernemersWaarom Een Ondernemerscoach? - Zet Die Stap Naar Boven!

Praktisch en energiek, maar altijd vanuit de liefdevolle confrontatie om er samen beter van te worden. Leren van anderen Business Coaching is ook leren van anderen. businesscoach Den Haag. Van collega-ondernemers die net als jij verder willen, jou uitdagen en je adviseren vanuit hun eigen ervaringen. Hierdoor krijg je waardevolle handvatten en feedback voor een nog beter rendement.

Business Coaching Voor Ondernemers & High-professionals

Business Coach Voor Online OndernemersCoach Voor Bevlogen Ondernemerschap
Business Coach - Cursussen & TrainingenBusiness Coach Voor Ondernemers En Directeuren

Dus daar waar mogelijk brengen we je in contact met andere ondernemers uit ons netwerk om te leren van elkaar. Wij noemen dat ‘Beter Blijven’ want je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden! De business coaches Egbert Reerink. Adviseur. "Ik help het management een stip op de horizon te zetten en combineer in mijn aanpak cijfermatige analyses, positieve aansturing met menselijk inzicht en warm inlevingsvermogen." Guy van Wunnik.

"Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen en organisaties te laten schitteren! Mensen en organisaties in beweging brengen zodat de gewenste resultaten bereikt worden. Ik brengt de harde en zachte kant van een organisatie beter met elkaar in verbinding." Guido Boosten. Adviseur. "Als inspirerende en inlevende strateeg denk ik in kansen, ben ik creatief en ondernemend in het vinden van oplossingen.

Persoonlijke Business Coaching Voor Startende Ondernemers

Samen maken we van vraagtekens uitroeptekens!" .Op basis van deze assessment kan een een coaching plan opgesteld worden. Wat is executive coaching? Executive coaching haalt de beste leiderschapskwaliteiten in een ondernemer of CEO naar boven door intensieve begeleiding en een coaching traject. Meestal zijn er meerdere coaching sessies nodig om de volledige potentie van een ondernemer of CEO te bevrijden (coach Den Haag).

Businesscoach Voor Ondernemers Die Willen Groeien

De executive coach legt blinde vlekken van de ondernemer of CEO bloot waardoor daar aan gewerkt kan worden. De Vastloopcoach. Soms zijn dit kwaliteiten die nooit ontwikkelt zijn. Ook kan het voorkomen dat de ondernemer of CEO misleidende overtuigingen over de minder ontwikkelde kwaliteiten heeft. : Een CEO heeft vanuit huis uit nooit warmte mogen ontvangen.

De benodigde zachtheid die succesvolle ondernemers en leiders soms nodig hebben om mensen mee te krijgen waren niet ontwikkelt. Zachtheid werd zelf afgedaan als een zwakte. Echte leiders tonen volgens deze CEO geen affectie of empathie. Complimenten hoorde volgens hem thuis tussen vrienden. Dat hij salaris betaald was al een compliment geloofde hij.

Navigation

Home

Latest Posts

Cursus De Wet Op De Ondernemingsraden (Wor)

Published May 14, 22
6 min read

Training Or

Published May 13, 22
6 min read

Omgevingsmanager Voor Project

Published May 05, 22
6 min read