Performance Coach, Kijk hier online

Published May 08, 21
6 min read

Businesscoach

Een Business Coach stelt jou vragen, zodat duidelijk is wat er nodig is om de gestelde doelen te bereiken. Een coach biedt jou de technieken waarmee je zelf aan de slag gaat. Een Business Mentor luistert naar je en laat zien hoe je factoren, zoals geluk, goede relaties en zakelijk succes, kunt combineren en biedt adviezen.

Bij mentorschap ligt de focus op persoonlijk geluk en persoonlijke ontwikkeling. Met zakelijk succes als resultaat. Persoonlijk geluk is niet te meten, zakelijk succes wel. Het resultaat van Business Coaching is zichtbaar en meetbaar, het resultaat van het mentorschap voel je van binnen. Een goede coach laat je beter presteren.

Kort samengevat: een coach is een spiegel, een mentor is spiegel, voorbeeld en ervaringsdeskundige tegelijk. Uiteindelijk ben jij de persoon die bewuste keuzes moet maken om je persoonlijk en zakelijke doelen te behalen. Daar gaat een coach of mentor je wel bij helpen, maar hij gaat het niet voor je uitvoeren. coach voor ondernemers.

Ben jij klaar om je leven te veranderen en kies je vanaf nu echt 100% voor jezelf? Ga je voor The Good Life? Plan dan een afspraak in met een ervaren coach en mentor. Want het zou zonde zijn om de kans te missen om succesvol en gelukkig te zijn.

Coach Voor Ondernemers

Coach Voor OndernemersCoach Voor Ondernemers

Ben je als ondernemer op zoek naar een coach? Liefst een die bij jou past? En vraag jij je nu af hoe jij die ene coach gaat vinden in het doolhof der ondernemerscoaches? Bereid je dan maar goed voor, want alleen in Nederland zijn er al duizenden coaches die zich graag bij jou melden (performance coaching).

En nee…, alle pijlen wijzen niet naar mij! Lees daarom snel dit artikel en kom erachter welke coach bij jou past. De wereld kent sowieso veel verschillende coaches en dus ook veel coaches voor ondernemers. Zo heb je onder anderen businesscoaches, lifestyle-coaches maar ook high performance coaches. Iedere coach heeft zijn eigen specialiteit en voor jou als ondernemer is het goed om erachter te komen wat voor type coach jij zoekt. business coach groningen.

Deze coach houdt zich vooral bezig met jou helpen bij het opzetten van een succesvolle onderneming. Hij zal kijken waar jij op dit moment staat met jouw onderneming, of je een duidelijke marktpropositie hebt, de juiste marketingkanalen inzet en heldere doelen nastreeft, zodat jij de aankomende maanden jouw bedrijf verder kunt laten groeien.Vele ondernemers vergeten deze 2 belangrijke aspecten in hun ondernemerschap, met als resultaat dat ze altijd als pion in hun bedrijf moeten blijven werken omdat ze geen systemen hebben. Een goede businesscoach kijkt dan ook verder dan enkel een goede marketingstrategie. Een goede businesscoach zal nooit met een “one-size-fits-all-strategie” aankomen die je direct kunt implementeren.

Waarom Business Coach

Zorg dus dat je in deze fase al helder hebt wat je zoekt in een businesscoach, zodat je beter kunt beoordelen of de coach die je op het oog hebt ook daadwerkelijk een businesscoach is. Als je als ondernemer nog niet zo sterk in je schoenen staat, kun je beter beginnen met lifestyle-coaching.

Jij bent die fundering. Als jij op dit moment relatieproblemen of een negatieve mindset hebt, dan is dit funest voor jouw onderneming. Het in de arm nemen van een businesscoach die je gaat helpen met je business-strategie zal dan niet werken. Ik spreek uit ervaring. Zelf liep ik ook met een aantal “privé-zaken” rond die een enorme invloed hadden op mijn business (zakelijke mentor).

Pas toen ik aan deze “prive-zaken” werkte, zag ik vooruitgang op zakelijk gebied. Ben jij ook een ondernemer die, net als ik, het ondernemersleven inrolde vanuit passie? En merk je dat je nog niet de juiste mindset hebt? Dan is een lifestyle-coach de aangewezen persoon om jouw te helpen je privé-leven op de rit te krijgen.

Nogmaals: jij bent de fundering waarop jij jouw onderneming gaat zetten. Een huis bouw je ook niet op een zachte ondergrond. High performance coaching is in Nederland bij de gemiddelde ondernemer nog niet bekend. Enkel ondernemers die meer uit zowel leven als onderneming willen halen zoeken naar een high performance coach.

Business Coach Groningen

BusinesscoachBusiness Coach Ondernemers

High performance coaching gaat over hoe jij het optimale uit jouw leven en onderneming haalt. High performance coaching is voor ondernemers die altijd meer willen! Ook wel high achievers genoemd. Deze ondernemers zoeken altijd naar strategieën, tactieken en manieren om nog meer uit het leven te halen. Ben jij een ondernemer die topprestaties wil neerzetten op ieder gebied van zijn leven? Dan ben jij als ondernemer op zoek naar een high performance coach.

Zoals ik al aangaf zijn er in Nederland vele coaches. ondernemerscoach. Alleen al omdat een vrije titel is, maakt het voor mensen erg makkelijk om te zeggen dat ze coach zijn. De makkelijkste start van je zoektocht naar het type ondernemerscoach dat bij jou past is daarom via de zoekmachine. Zoek eventueel in combinatie met plaatsnaam zodat je een ondernemerscoach vind die ook dichtbij jou in de buurt woont én vergeet je eigen netwerk niet.

Heb je een coach gevonden? Doe dan het volgende: Dit is zo ontzettend belangrijk! Er zijn heel veel mensen die slimme trucjes en tactieken kennen die ze voor veel geld willen verkopen aan andere mensen die er niks van begrijpen - business coach zzp. De laatste tijd heb je ook startende ondernemers die een 4-daagse training bij een coach volgen en zichzelf daarna coach noemen.

Vraag je netwerk of ze de coach kennen waar je zaken mee wilt doen. Doorzoek het netwerk van de coach, lees referenties en zoek via de zoekmachine ook op termen zoals “[coach naam] oplichterij?” “[coach naam] negatief” etc. In april / mei 2019 ben ik naar San Diego geweest om de eerste officieel gecertificeerde high performance coach in Nederland te worden (coach voor ondernemers).

Performance Coaching

Hoe dan!? Dat is toch niet mogelijk. Of lifestyle-coaches die zelf in de problemen zitten en dan andere mensen gaan vertellen hoe ze hun leven moeten verbeteren. Het klinkt gek, maar dit gebeurt letterlijk in deze wereld. Zelf ben ik een 100% practice what I preach coach. High performance is mijn leven en ik integreer het de hele dag op basis van mijn levensstrategie, routines, habits.

Mijn advies aan jou is dan ook om goed te kijken of de coach wel goed in zijn vak is ofwel does he do practice what he preaches? In mijn TEDx talk had ik het ook over dit onderwerp. Er zijn te veel coaches die b*llsh*t verkopen en zelf niet waarmaken wat ze verkopen.

Kies daarom bewust! Laat je niet beïnvloeden door leuke marketingpraat en b*llsh*t-referenties die niet waar zijn - business coach groningen. Verschillende mensen die ik coachte en coach hebben eerder wel eens een andere coach gehad. De eerste vraag die ik dan ook altijd stel is waarom ze voor mij kiezen? Ze geven dan aan dat ze een goed gevoel hebben bij mij.

Business CoachingWaarom Business Coach

Met slimme marketing bedoel ik de b*llsh*t zoals: “niet goed, geld terug” “100% tevredenheidsgarantie” en al die andere onnozele talk. Zorg er altijd voor dat je naar jouw gevoel luistert. Het eerste gevoel wat bij je binnenkomt over een bepaalde coach is het gevoel dat je moet volgen. Is er ook maar 1 seconde twijfel, dan weet je al dat het goed mis zit.

More from Concurrentie

Navigation

Home

Latest Posts

Cursus De Wet Op De Ondernemingsraden (Wor)

Published May 14, 22
6 min read

Training Or

Published May 13, 22
6 min read

Omgevingsmanager Voor Project

Published May 05, 22
6 min read