Business Coach Groningen

Published May 23, 21
6 min read

Businesscoach, Klik hier voor meer info

Als je vastberaden bent om de veilige comfortzone te verlaten en verder te gaan dan jij of iemand anders dacht dat je zou kunnen, vertrouw dan op die innerlijke stem die je vertelt wat je eigenlijk al weet: ook jij kunt dat buitengewone leven voor jezelf creëren. Mijn cliënten en ik werken samen en hun leven verandert vaak onherkenbaar.

Nr. 1 in je industrie Structuur in je bedrijfsvoering Verbetering cashflow en nettowinst Explosie van productiviteit en focus Systemen voor schaalbaarheid Work/Life Balance Protocol Een leider die anderen willen volgen €5. 000,- 4 maanden Wekelijks Waar jij bij de start van het bedrijf de grootste katalysator was, ben jij nu de grootste bottleneck - business coach zzp.

Coach Voor Ondernemers, Kijk op de websiteWaarom Business Coach, Kijk hier online

1. Glasheldere, strategische targets stellen2. Een team van A-spelers verzamelen3. Uit de weg gaan zodat de A-spelers hun ding kunnen doen Check bij jezelf welke van deze drie zaken je op orde hebt. In wekelijkse sessies met je businesscoach ga je in dit intensieve 1-op-1 coachtraject de 9 systemen van Tactische Bedrijfsvoering implementeren in je bedrijf.

Waarom Business Coach, maak een afspraak

Zelf ontwikkel je elite leiderschap, terwijl je de kaders creëert voor een elite team dat verantwoordelijk is voor de executie. business coach groningen. Er zijn voor iedereen zichtbare en meetbare doelstellingen, waar met focus en in ritme naartoe gewerkt wordt. Het bedrijf groeit, terwijl jij steeds minder bezig bent met brandjesblussen. Dit geeft je vervolgens de ademruimte om te doen wat je altijd eigenlijk al wilde: Strategisch werken aan je bedrijf en maximaal genieten van je vrije tijd.

Ja! Daar ben je! Jij wilt vast ‘iets’ met een coach. ‘Logisch natuurlijk’, denk je. ‘Waarom zit ik anders op je site te kijken?’ Misschien zoek je een coach of ben je voor jezelf aan het bepalen of een coach wel iets voor jou is. Uit ervaring weet ik dat er vaak een heel proces aan vooraf gaat voordat je besluit dat je wel wat hulp, een stok achter de deur, motivatie of een liefdevol schopje onder je kont kunt gebruiken. business coach zzp.

Businesscoach, maak een afspraakBusiness Coach Groningen, Kijk op de website

Twijfel je nog of een coach wat voor jou is? Dan helpt het vast als ik een aantal voorbeelden noem van problemen, klachten of doelen waar ik mensen mee help. Hier komen ze: Het voelt af en toe zo saai allemaal. Je voelt een gebrek aan energie, passie en levenslust.

Wat Kost Een Business Coach, lees verder

Business Coach Groningen, maak een afspraakWaarom Business Coach, Kijk hier online

Je leeft van vakantie naar vakantie en weekend naar weekend. Je hebt de weekenden nodig om uit te rusten. Je bent niet happy met jezelf, in je relatie of baan (wat kost een business coach). Je kunt niet goed genieten of ontspannen. Je vindt het heel belangrijk van anderen van je vinden en hebt daar last van.

Flow….? Dat is toch als je iets doet wat je zo leuk vindt, dat je de tijd vergeet? Had jij dat maar vaker. Passie? Dat klinkt leuk maar in vredesnaam: hoe voelt dat ook alweer? Je voelt dat er meer moet zijn. Er broeit iets. Maar wat en hoe? Je leven voelt soms als een aaneenschakeling van verplichtingen.

Er blijft weinig tijd over voor jezelf en om te genieten van het leven (coach voor ondernemers). Je bent moeder, vader, werknemer, zus broer, vriend, vriendin, maar ja, wie ben je eigenlijk zelf dan? Laat staan dat je weet: wat wil ik eigenlijk? Iedereen wil iets van je en ze weten precies wat ze van je willen.

Ondernemerscoach, informeer hier

Je bent niet vooruit te branden en als je dan toch brandt, dan brand je vooral op. Als je een verhaal over je leven moet vertellen, is dat tot nu toe niet heel inspirerend. Als iemand je vraagt: ‘Stel, je wint een miljoen, wat ga je dan doen?’ kun je niet eens antwoord geven.

Coach Voor Ondernemers, Hier vind je hetWaarom Business Coach, informeer hier


Vervolgd door ‘Maakt mij niet uit’. Je hebt weinig energie-gevers maar helaas wel veel energie-lekken. Over energie gesproken: die is ver te zoeken. Je humeur en stemmingen wisselen nogal snel. Je lijkt alles te hebben maar toch ben je niet volledig gelukkig. Je bent vooral bezig met de behoeften van anderen te vervullen.

Je weet wel wat je niet wilt maar wat je dan wel wilt, weet je niet goed. Je denkt veel na, piekert veel of zit veel in je hoofd. Twijfelen, geen keuzes kunnen maken is momenteel een van je sterkste kanten Je bent meer aan het overleven dan aan het leven.

Ondernemerscoach, informeer hier

Of je weet het wel maar denkt: ‘Maar hoe dan? De rekeningen moet toch betaald worden enzovoorts.’ Of: ‘Ik kan toch niet zomaar… - business coach groningen. [vul hier in wat je het liefste wilt doen]’. Je zou graag wat assertiever willen zijn, beter voor jezelf op willen komen. Je voelt drukte in je hoofd, je moet zoveel en voelt onrust en stress – ik noem het ‘de kip-zonder-kop-weken’.

Je voelt je vaak angstig of maakt je veel zorgen. Je wilt je bedrijf laten groeien maar je weet niet precies hoe, je zoekt een fijne sparringpartner die je verder helpt. Je wilt de stap zetten om voor jezelf te beginnen. Je hebt fysieke problemen met een emotionele oorzaak zoals hoofdpijn, vermoeidheid of migraine.

Je voelt sleur of twijfel in je relatie. Je doet altijd maar wat een ander wil. Je voelt je snel schuldig. Je voelt je niet gezien en gewaardeerd in je relatie of op je werk. Je bent in je leven druk met van alles maar niet met wat je echt leuk vindt – uh… je weet eigenlijk ook niet wat je leuk vindt.

Waarom Business Coach, maak een afspraak

Soms betrap je jezelf op de gedachte: ‘Hoe kom ik de dag door?’ Je wilt graag groeien en dingen veranderen in je leven maar kunt daarbij wel wat hulp gebruiken. Je weet wel wat je zou moeten doen, maar het lijkt wel alsof je jezelf saboteert. Je bent gedreven om jezelf en/of je bedrijf te laten groeien maar voelt dat het niet zo snel gaat als je wilt.

Je mist focus in je leven en/of werk. In het begin van iets ben je meestal heel gemotiveerd en dan zakt het al snel in. Als je ondernemer bent: je werkt meer IN je bedrijf dan AAN je bedrijf. Je mist tijd om te kunnen reflecteren en om vooruit te kijken.

Je bent bezig met zelfstudie- en persoonlijke groei en ontwikkeling maar mist iemand die met je meekijkt- en denkt. Je merkt dat je geen tot weinig mensen om je heen hebt met wie je op dezelfde golflengte zit. Je mist een sparringpartner, iemand die je steunt, motiveert, waar je weggaat met nieuwe energie, een scherp beeld van je volgende stap en helderheid in je hoofd.

More from Concurrentie

Navigation

Home

Latest Posts

Cursus De Wet Op De Ondernemingsraden (Wor)

Published May 14, 22
6 min read

Training Or

Published May 13, 22
6 min read

Omgevingsmanager Voor Project

Published May 05, 22
6 min read